Spre cunostinta ta, Asociatia Melanoma MayDay este o entitate non-profit. Ne bazam pe sprijinul celor ca tine pentru a realiza cea mai importanta munca a noastra, in folosul persoanelor pe care le ingrijim. Daca prin promovarea si accesarea Programului MMD vom reusi sa salvam O singura viata vom putea considera ca ne-am atins scopul.

Oameni ca tine beneficiaza de eforturile echipei noastre depuse pentru PREVENTIE.
Suportul tau ne va ajuta sa continuam si sa avansam in proiectul nostru:

preventia, identificarea si reducerea riscului de melanom.

Cu ajutorul dermatoscopiei, oamenii, semenii tai, pot invinge cancerul. Oferim aceasta tehnica milioanelor de oameni din intreaga tara si nu numai.

Un copil, o femeie, un barbat, o mama sau un tata isi pot gasi o noua speranta prin depistarea in faza incipienta a cancerului de piele.

Urmarim sa gasim raspunsuri in care avem incredere. Daca oameni ca tine vor face, impreuna cu noi, cate un pas, vom putea, de maine, sa salvam mai multe vieti.

            Iti multumim pentru suportul tau!

            Echipa MMD 

Persoana juridica    Descarca Formularul 230 aici.

Persoana fizica       Descarca Declaratia 200 aici.

Directioneaza 20% din IMPOZITUL PE PROFIT către Asociatia Melanoma MAYDAY. Suma pe care o puteti directiona nu trebuie sa fie mai mare de 3‰ din cifra de afaceri, in acest fel impozitul pe profit aferent anului fiscal curent se va diminua cu aceasta suma.

Totul este foarte simplu: printr-un contract de sponsorizare -aici.

Sponsorizarea de acest tip are ca beneficiu reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării. Valoarea contractului va reprezenta 20% din impozitul pe profit si va fi inregistrata ca si cheltuiala deductibila.